Postgrau Teoria Vincle

POSTGRAU EN L’APLICACIÓ DE LA TEORIA DEL VINCLE (ATTACHMENT) EN ELS ÀMBITS CLÍNICS, PSICOSOCIAL, EDUCATIU I PREVENTIU. 1a Edició. Curs 2024-25

ACREDITACIONS:

Postgrau amb Reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament de Drets Socials (Generalitat de Catalunya)

Postgrau Acreditat pel COPC (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya)

Postgrau acreditat per la International Attachment Network España (IAN-E)

L’aplicabilitat de la teoria del vincle (attachment) és cada cop més vigent i demandada en els diferents àmbits professionals d’atenció a les persones.

Després de l’èxit del Màster en formació sistèmica i teoria del vincle, consolidat amb la seva setena edició i més de 100 alumnes titulats, NECTUNT presenta una formació d’especialització en la teoria del vincle, que intenta respondre a la demanda de molts professionals interessats en aquesta teoria i la seva aplicació pràctica.

Aquesta és una formació avançada sobre teoria del vincle i les seves diferents manifestacions funcionals i disfuncionals al llarg del desenvolupament i del cicle vital de les persones.

Aquest Postgrau forma part del Màster d’especialització en la teoria del vincle(attachment):  avaluació, intervenció i aplicabilitat, conformat per dos postgraus cadascun dels quals es poden realitzar de forma conjunta o independent sense importar l’ordre. El primer postgrau (aquest) s’especialitza en l’aprofundiment en la teoria del vincle, i el segon, (aquest) en l’aplicació de la teoria en els àmbits clínics, psicosocial, educatiu i preventiu. El primer postgrau s’està cursant en l’actualitat i es tornarà a oferir el curs 25-26.

La superació d’aquesta formació serà acreditada amb un certificat de postgrau, i la realització dels dos postgraus conjuntament amb un Treball de Final de Màster, s’acreditarà amb el títol del Màster en especialització en la teoria del vincle (attachment):  avaluació, intervenció i aplicabilitat.

Per aquelles persones que fins a la data no han rebut cap formació específica sobre la teoria del vincle, oferim un seminari introductori de 5 hores previ a l’inici dels postgraus, que està obert a tothom.


TRÍPTIC INFORMATIU DEL PROGRAMA GENERAL DEL MÀSTER


Adreçat a professionals dels àmbits social, educatiu i sanitari.

Durada: 400h.
Dates: Del Setembre de 2024 al juny del 2025
Horari: 15’30h a 20’30h un divendres al mes, 3h de supervisió mensual en grup reduït.
Lloc: NECTUNT Centre de Psicologia C/La Palma, 6 2n Oficina 2
Preu: 1650€    (400€ de matrícula i 10 mensualitats de 125€)

PREINSCRIPCIÓ

Per formalitzar la preinscripció al Postgrau en Aplicabilitat de la Teoria del Vincle Primera Edició, has d’omplir el següent formulari:
He llegit i accepto la Política de privacitat
Autoritzo l'enviament de newsletter
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: NECTUNT CENTRE DE PSICOLOGIA, S.L.U.
Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l'Usuari i enviar el butlletí de notícies.
Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d'obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: dpd@nectunt.org
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de privacitat.
captcha

(*)Dades obligatòries

Un cop enviat, en un màxim de dos dies laborables, rebràs resposta al teu mail amb les instruccions per formalitzar la matrícula. La preinscripció reserva la plaça al Postgrau una setmana, durant aquest temps s’ha de formalitzar la matrícula (Documentació i pagament).