SEMINARI

PRINCIPIS GENERALS DE LA TERÀPIA BASADA EN LA MENTALITZACIÓ PER A FAMÍLIES I LA SEVA APLICACIÓ PRÀCTICA A LA CLÍNICA

(8h) Presencial   18 DE MAIG de 2023     FINALITZAT

 

La mentalització fa referència a la capacitat de “tenir la ment en ment” per prendre consciència i comprendre les accions pròpies i alienes en termes d’estats mentals.

Les teràpies basades en la mentalització són objecte d’un ampli desenvolupament i recerca i s’estan utilitzant en la intervenció de diversos trastorns mentals amb nens, adolescents, adults i famílies.

L’objectiu principal d’aquest seminari és proporcionar les bases teoricopràctiques de les teràpies basades en la mentalització per a famílies. El seminari constarà de classes teòriques el contingut de les quals serà il·lustrat amb exemples clínics i continguts audiovisuals.

Seminari impartit per Paloma Ortiz Soto, Psiquiatre, Psicoterapeuta de nens i adolescents, docent i supervisora ​​acreditada per la FEAP. I África Serrano Coello de Portugal, Psicòloga Sanitària, Psicoterapeuta de nens i adolescents, Docent i Supervisora ​​acreditada per la FEAP.


DESCARREGA’T EL PROGRAMA


Adreçat a Psicòlegs, psicoterapeutes, psiquiatres, treballadors socials i educadors socials, professionals de l’àmbit social, clínic i educatiu i estudiants d’aquestes especialitats.

Durada: 8h.

Data: 18 de maig de 2023

Horari: de 9’30h a 14h i de 15’30h a 19h

Lloc: Sala de videoconferències del Centre de cultures (edifici de la biblioteca) del Campus Universitari de Cap Pont de la Universitat de Lleida (UdL).

Idioma del seminari: Castellà

Preu:

Professionals 70€

Estudiants : 60€

Alumnes i exalumnes de NECTUNT: 60€


ACREDITACIONS:

Seminari amb el reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament Drets Socials (Generalitat de Catalunya).

 

 

 

 

 

Reconeixement d’Interès Sanitari (RIS) Generalitat de Catalunya.