SEMINARI

Luigi Cancrini: Intervenció en la Infància infeliç, prevenció dels trastorns borderline en l’adult (6h) Presencial 18 DE JUNY

MATRÍCULA TANCADA. FINALITZAT

 

A NECTUNT estem d’aniversari, fem 5 anys!

i ho volem celebrar amb un seminari especial, dedicat als petits integrants del nostre món, dels quals solem parlar molt, però escoltar poc.

El Prof. Cancrini planteja una cosa senzilla però essencial: donar veu als nens i explorar les vivències familiars des de la seva mirada i les seves pròpies experiències.

A través de relats clínics, destaca el valor de comptar amb espais terapèutics pensats per a ells, on són els protagonistes i on poden reconstruir la seva història en primera persona, una cosa encara poc habitual en contextos d’intervenció psicosocial.

Seminari impartit pel Prof. Luigi Cancrini, gran referent en el camp de la psicoteràpia a Europa. Psiquiatra i psicoterapeuta de formació psicoanalítica i sistèmica, va fundar als anys 60 el “Centre Studi di Teràpia Familiar i Relazionale”, que actualment té 11 seus a Itàlia i el qual presideix.

 

DESCARREGA’T EL PROGRAMA

 

 

Adreçat a professionals i estudiants dels àmbits social, educatiu i sanitari, sobretot aquells que treballen amb menors.

Durada: 6h.

Data: 18 de juny de 2022

Horari: de 9h a 15h

Preu:

Professionals 60€

Estudiants : 50€

Alumnes i exalumnes de NECTUNT: 50€

 

ACREDITACIONS:

Seminari amb Acreditació com a Formació Continua per la Federació Espanyola D’associacions de Teràpia Familiar (FEATF)

 

 

 

 

 

Seminari amb el reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament Drets Socials (Generalitat de Catalunya).

 

 

 

Reconeixement d’Interès Sanitari (RIS) Generalitat de Catalunya.