MÀSTER SISTÈMICA I VINCLE

MÀSTER EN FORMACIÓ BÀSICA SISTÈMICA I TEORIA DEL VINCLE (ATTACHMENT). 8a EDICIÓ

ACREDITACIONS:

Màster amb Reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament de Drets Socials (Generalitat de Catalunya)

Màster Acreditat pel COPC (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya)

Màster acreditat per la International Attachment Network España (IAN-E)

Conveni amb l’Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau   Els alumnes del Màster poden obtenir la titulació de Formació Bàsica Sistèmica avalada per la FEATF afegint un mòdul pràctic al Màster. Professorat de l’escola de Sant Pau imparteix classes al Màster.

Vuitena Edició del Màster, estudis que s’han consolidat i que són referents per la combinació de la teoria sistèmica i la teoria del vincle (Attachment), models teòrico pràctics molt valorats en els àmbits professionals. Amb acreditacions que s’han anat validant en totes les edicions. Més de 100 persones ja tenen el títol del nostre Màster.

Màster que combina l’aprenentatge bàsic dels dos models teòrics amb una aplicació pràctica dels mateixos. Adreça’t a professionals dels àmbits sanitari, educatiu i social.

La intervenció biopsicosocial ens planteja cada cop més reptes i els professionals necessiten eines que els permetin promoure canvis que puguin millorar la vida de les persones. Aquestes intervencions són més efectives si tenim en compte les relacions de la persona.
Tant el model sistèmic com la teoria del vincle són models molt extensos que es relacionen i complementen entre si i permeten aportar al professional una nova visió en la intervenció.

TRÍPTIC INFORMATIU


Adreçat a professionals dels àmbits social, educatiu i sanitari.

Durada: 600h.
Dates: Del Setembre de 2024 al juny del 2026
Horari: 15’30h a 20’30h un divendres al mes, 3h de supervisió mensual en grup reduït i 2 seminaris.
Lloc: NECTUNT Centre de Psicologia C/La Palma, 6 2n Oficina 2
Preu: 3250€    (650€ de matrícula i 20 mensualitats de 130€)

PREINSCRIPCIÓ

Per formalitzar la preinscripció al Màster Vuitena Edició has d’omplir el següent formulari:
He llegit i accepto la Política de privacitat
Autoritzo l'enviament de newsletter
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del tractament: NECTUNT CENTRE DE PSICOLOGIA, S.L.U.
Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l'Usuari i enviar el butlletí de notícies.
Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d'obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: dpd@nectunt.org
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de privacitat.

captcha

(*)Dades obligatòries

Un cop enviat, en un màxim de dos dies laborables, rebràs resposta al teu mail amb les instruccions per formalitzar la matrícula. La preinscripció reserva la plaça al Màster una setmana, durant aquest temps s’ha de formalitzar la matrícula (Documentació i pagament).