PREINSCRIPCIÓ MÀSTER 2022-2024

MÀSTER EN FORMACIÓ BÀSICA SISTÈMICA I TEORIA DEL VINCLE (ATTACHMENT). SISENA EDICIÓ

ACREDITACIONS:

Màster amb Reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament de Drets Socials (Generalitat de Catalunya)

 

 

 

 

Màster Acreditat pel COPC (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya)

 

 

Màster acreditat per la International Attachment Network España (IAN-E)

 

 

Conveni amb l’Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau   Els alumnes del Màster poden obtenir la titulació de Formació Bàsica Sistèmica avalada per la FEATF afegint un mòdul pràctic al Màster. Professorat de l’escola de Sant Pau imparteix classes al Màster.

 

Després de l’èxit de les cinc edicions anteriors, s’oferta una sisena edició del Màster. Aquest any finalitza la quarta edició i tenim una cinquena edició que està cursant el primer curs. Les excelents valoracions dels nostres alumnes ens animen a continuar i consolidar el Màster oferint la seva sisena edició en l’any en que celebrem el cinquè aniversari de NECTUNT.

Màster que combina l’aprenentatge bàsic dels dos models teòrics amb una aplicació pràctica dels mateixos. Adreça’t a professionals dels àmbits sanitari, educatiu i social.

La intervenció biopsicosocial ens planteja cada cop més reptes i els professionals necessiten eines que els permetin promoure canvis que puguin millorar la vida de les persones. Aquestes intervencions són més efectives si tenim en compte les relacions de la persona.
Tant el model sistèmic com la teoria del vincle són models molt extensos que es relacionen i complementen entre si i permeten aportar al professional una nova visió en la intervenció.

Adreçat a professionals dels àmbits social, educatiu i sanitari.

Durada: 600h.
Dates: Del Setembre de 2022 al juny del 2024
Horari: 15’30h a 20’30h un divendres al mes, 3h de supervisió mensual en grup reduït i 2 seminaris.
Lloc: NECTUNT Centre de Psicologia C/La Palma, 6 2n Oficina 2
Preu: 3150€    (650€ de matrícula i 20 mensualitats de 125€)

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Per formalitzar la preinscripció al Màster Sisena Edició has d’omplir el següent formulari. Un cop enviat, en un màxim de dos dies laborables, rebràs resposta al teu mail amb les instruccions per formalitzar la matrícula. La preinscripció reserva la plaça al Màster una setmana, durant aquest temps s’ha de formalitzar la matrícula (Documentació i pagament).
Vull rebre informació de NECTUNT
He llegit i accepto la Política de privacitat
captcha

(*)Dades obligatòries