MÀSTER SISTÈMICA I VINCLE

MÀSTER EN FORMACIÓ BÀSICA SISTÈMICA I TEORIA DEL VINCLE (ATTACHMENT). SETENA EDICIÓ

ACREDITACIONS:

Màster amb Reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament de Drets Socials (Generalitat de Catalunya)
Màster Acreditat pel COPC (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya)
Màster acreditat per la International Attachment Network España (IAN-E)
Conveni amb l’Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau   Els alumnes del Màster poden obtenir la titulació de Formació Bàsica Sistèmica avalada per la FEATF afegint un mòdul pràctic al Màster. Professorat de l’escola de Sant Pau imparteix classes al Màster.

Setena Edició del Màster, estudis que s’han consolidat i que són referents per la combinació de la teoria sistèmica i la teoria del vincle (Attachment), models teòrico pràctics molt valorats en els àmbits professionals. Amb acreditacions que s’han anat validant en totes les edicions. Més de 100 persones ja tenen el títol del nostre Màster.

Màster que combina l’aprenentatge bàsic dels dos models teòrics amb una aplicació pràctica dels mateixos. Adreça’t a professionals dels àmbits sanitari, educatiu i social.

La intervenció biopsicosocial ens planteja cada cop més reptes i els professionals necessiten eines que els permetin promoure canvis que puguin millorar la vida de les persones. Aquestes intervencions són més efectives si tenim en compte les relacions de la persona.
Tant el model sistèmic com la teoria del vincle són models molt extensos que es relacionen i complementen entre si i permeten aportar al professional una nova visió en la intervenció.

TRÍPTIC INFORMATIU


Adreçat a professionals dels àmbits social, educatiu i sanitari.

Durada: 600h.
Dates: Del Setembre de 2023 al juny del 2025
Horari: 15’30h a 20’30h un divendres al mes, 3h de supervisió mensual en grup reduït i 2 seminaris.
Lloc: NECTUNT Centre de Psicologia C/La Palma, 6 2n Oficina 2
Preu: 3200€    (600€ de matrícula i 20 mensualitats de 130€)

PREINSCRIPCIÓ

Per formalitzar la preinscripció al Màster Setena Edició has d’enviar un correu a:
info@nectunt.org
Amb el teu nom i cognom, telèfon i mail de contacte.
Un cop enviat, en un màxim de dos dies laborables, rebràs resposta al teu mail amb les instruccions per formalitzar la matrícula. La preinscripció reserva la plaça al Màster una setmana, durant aquest temps s’ha de formalitzar la matrícula (Documentació i pagament).