Formació adreçada a professionals dels àmbits sanitari, educatiu i social.

S’ofereix formació en teoria sistèmica i teoria del vincle (attachement). També s’amplia l’oferta amb altres orientacions teòriques complementàries.

Disseny d’activitats formatives per a entitats o grups de professionals

A partir de la demanda d’una entitat o un col·lectiu de professionals es poden realitzar cursos, seminaris i formacions dissenyades específicament.  Demana informació

FORMACIONS REALITZADES:

Conferència: Aplicació pràctica del model sistèmic i la teoria del vincle en la intervenció clínica en infants i adolescentsOrganitzat pel Centre de Salut Mental Infanil i Juvenil de Sant Joan de Déu de les Terres de Lleida. Lleida, 26 de setembre de 2023.

Curs de 20h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) als Serveis Socials” Consell Comarcal del Baix Ebre. Tortosa. Setembre-Octubre 2023.

Jornada de 5h. “Formació bàsica sobre teoria del vincle (attachment)”. Dins el “Projecte vincle emocional en les primeres etapes de la vida” de l’Ajuntament de Lleida. Jornada adreçada a professionals. Lleida, 8 de setembre 2023.

Curs de 20h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) en Salut Mental”. Hospital Universitari de Santa Maria. Lleida. Maig-juny 2023.

Jornada de 5h. “Formació bàsica sobre teoria del vincle (attachment)”. Dins el “Projecte vincle emocional en les primeres etapes de la vida” de l’Ajuntament de Lleida. Jornada adreçada a professionals. Lleida, 25 d’Abril 2023.

Conferència inaugural de les V JORNADES D’EDUCACIÓ SOCIAL I SALUT MENTAL. El paper de la família en la salut mental. Títol de la conferència: “La funcionalitat familiar com a base de la salut mental” Organitzat pel Centre de Salut Mental Infanil i Juvenil de Sant Joan de Déu de les Terres de Lleida. Lleida, 21 d’abril de 2023.

Curs de 20h. “Intervenció des del model Sistèmic i la teoría del vincle (attachment) en famílies amb infants en risc” Creu Roja. Barcelona. Març-Maig 2023.

Taller d’autoconeixement i autocura pel desenvolupament profesional de la psicologia general sanitària “Taller: el vincle en les relacions” Universitat de Lleida. Març 2023.

Curs de 15h. “L’ús de la teoria de l’aferrament (attachment) en els equips professionals i persones usuàries dels Serveis Socials Bàsics”. Serveis Socials Consell Comarcal de la Noguera. Novembre 2022.

Curs de 40h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) als Serveis Socials” Consell Comarcal del Pla d’Urgell. Mollerussa. Març-Novembre 2022.

Curs de 40h. “Aplicación pràctica del modelo Sistèmico y la teoría del apego a los Servicios Sociales” Consejo Comarcal Cinca Medio. Monzón. Gener-Novembre 2022.

Participació en la taula: Experiències i visions dels Serveis Socials Bàsics o de primària, dins la Jornada: Presentació dictament. La inclusió del psicòleg/òloga als serveis socials bàsics. Col·legi Oficial de Psicologia (COPC). Barcelona octubre 2022.

Curs de 20h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i  la teoria del vincle (attachment) en l’àmbit social”. Fundació Salut i Comunitat. Març-Juny 2022. Modalitat Online.

Curs de 20h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) en Salut Mental”. Hospital Universitari de Santa Maria. Octubre 2021.

Taller d’autoconeixement i autocura pel desenvolupament profesional de la psicologia general sanitària “Taller: el vincle en les relacions” Universitat de Lleida. Octubre 2021.

Curs de 40h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) als Serveis Socials” Consell Comarcal de l’Alt Urgell. Abril-Novembre 2021. Modalitat Online.

Curs de 20h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) als Serveis Socials” SIAD Consell Comarcal Alta Ribagorça. Pont de Suert. Octubre 2020-Març 2021.

Tallers d’autoconeixement i autocura pel desenvolupament profesional de la psicologia general sanitària “Taller: el vincle en les relacions” Universitat de Lleida. Novembre 2020.

Curs de 15h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu aplicat als Serveis Socials”. Consell Comarcal del Berguedà Octubre-Novembre 2020.

Curs de 20h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en infants en risc social”. CRAE Les Garrigues. Setembre-octubre 2020.

Xerrada de 2h. “El vincle aplicat al món educatiu” Centre de Recursos Pedagògics del Solsonès. 20 octubre 2020.

Curs de 20h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en infants en risc social”. Consell Comarcal La Noguera. Balaguer Juliol 2020.

Curs de 40h. “Aplicació pràctica del Model Sistèmic i la teoria del vincle als Serveis Socials”. Consell Comarcal Garrigues. Les Borges Blanques. 2020.

Curs de 20h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) a la Violència Masclista” SIAD Consell Comarcal Alta Ribagorça. Pont de Suert. Febrer i març 2020.

Taller: “La Teoria del Vincle aplicada a la relació entre el professional i l’usuari”. VIII Setmana de la Psicologia. Universitat de Lleida. 5 de març de 2020.

Curs de 20h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en infants en risc social”. Consell Comarcal Alt Urgell. La Seu d’Urgell Octubre Novembre 2019.

Taller: “El vincle en la relació” Jornada d’Intervenció Comunitària en Salut Mental. Equip Rehabilitador Salut Mental Lleida. Universitat de Lleida. 14 de novembre de 2019.

Curs de 20h. “Curs d’intervenció des del model sistèmic i la teoria del vincle  (attachment) En  infants i adolescents en risc-II: Aplicacions pràctiques en un CRAE”. CRAE Vilanova de Bellpuig. Maig-Juny 2019.

Taller: “La Teoria del Vincle aplicada a la relació entre el professional i l’usuari”. II Jornada dels Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida. Organitzat pel Consell Comarcal de la Noguera. Les Avellanes 11 d’abril de 2019.

Curs de 40h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en infants i famílies en un CDIAP”. CDIAP Garraf. Vilanova i la Geltrú. Gener-Juny 2019

Xerrada de 2h. “Atenció a les persones i situacions d’agressió: Com evitar-ho?”. Consell Comarcal de l’Anoia. Igualada. Gener 2019.

Curs de 20h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en infants en risc social”. CRAE Vilanova. Vilanova de Bellpuig. Novembre-Desembre 2018

Curs de 15h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en famílies en risc social”. Institut de Serveis Socials. Palma de Mallorca. Juny 2018

Curs  de 8 h. “Teoria del vincle aplicació a un CDIAP”. Federació ALLEM Centre d’Iniciatives Empresarials. Tàrrega. Abril-maig 2017.

Seminari de 2h. “Introducció al model sistèmic”. Dins el Màster de Psicologia Sanitària de la Universitat de Lleida. Lleida . Maig 2017.

Curs de 8h. “El Genograma”. Consell Comarcal de l’Anoia. Igualada. Gener-febrer 2017.