Formación dirigida a profesionales de los ámbitos sanitario, educativo y social. Se ofrece formación en teoría sistémica y teoría del apego.

También se amplía la oferta con otras orientaciones teóricas complementarias.

Diseño de actividades formativas para entidades o grupos de profesionales

A partir de la demanda de una entidad o un colectivo de profesionales se pueden realizar cursos, seminarios y formaciones diseñadas específicamente. Pide información

 

FORMACIONES REALIZADAS:

Curso de 15h. “L’ús de la teoria de l’aferrament (attachment) en els equips professionals i persones usuàries dels Serveis Socials Bàsics”. Serveis Socials Consell Comarcal de la Noguera. Novembre 2022.

Curso de 40h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) als Serveis Socials” Consell Comarcal del Pla d’Urgell. Mollerussa. Març-Novembre 2022.

Curso de 40h. “Aplicación pràctica del modelo Sistèmico y la teoría del apego a los Servicios Sociales” Consejo Comarcal Cinca Medio. Monzón. Gener-Novembre 2022.

Participación en la mesa: Experiències i visions dels Serveis Socials Bàsics o de primària, dins la Jornada: Presentació dictament. La inclusió del psicòleg/òloga als serveis socials bàsics. Col·legi Oficial de Psicologia (COPC). Barcelona octubre 2022.

Curso de 20h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i  la teoria del vincle (attachment) en l’àmbit social”. Fundació Salut i Comunitat. Març-Juny 2022. Modalitat Online.

Curso de 20h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) en Salut Mental”. Hospital Universitari de Santa Maria. Octubre 2021.

Taller d’autoconeixement i autocura pel desenvolupament profesional de la psicologia general sanitària “Taller: el vincle en les relacions” Universitat de Lleida. Octubre 2021.

Curso de 40h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) als Serveis Socials” Consell Comarcal de l’Alt Urgell. Abril-Novembre 2021. Modalitat Online.

Curso de 20h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) als Serveis Socials” SIAD Consell Comarcal Alta Ribagorça. Pont de Suert. Octubre 2020-Març 2021.

Talleres d’autoconeixement i autocura pel desenvolupament profesional de la psicologia general sanitària “Taller: el vincle en les relacions” Universitat de Lleida. Novembre 2020.

Curso de 15h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu aplicat als Serveis Socials”. Consell Comarcal del Berguedà Octubre-Novembre 2020.

Curso de 20h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en infants en risc social”. CRAE Les Garrigues. Setembre-octubre 2020.

Charla de 2h. “El vincle aplicat al món educatiu” Centre de Recursos Pedagògics del Solsonès. 20 octubre 2020.

Curso de 20h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en infants en risc social”. Consell Comarcal La Noguera. Balaguer Juliol 2020.

Curso de 40h. “Aplicació pràctica del Model Sistèmic i la teoria del vincle als Serveis Socials”. Consell Comarcal Garrigues. Les Borges Blanques. 2020.

Curso de 20h. “Aplicació pràctica del model Sistèmic i la teoria del vincle (attachment) a la Violència Masclista” SIAD Consell Comarcal Alta Ribagorça. Pont de Suert. Febrero y marzo 2020.

Taller: “La Teoria del Vincle aplicada a la relació entre el professional i l’usuari”. VIII Setmana de la Psicologia. Universitat de Lleida. 5 de marzo de 2020.

Curso de 20h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en infants en risc social”. Consell Comarcal Alt Urgell. La Seu d’Urgell. Octubre Noviembre 2019.

Taller: “El vincle en la relació” Jornada d’Intervenció Comunitària en Salut Mental. Equip Rehabilitador Salut Mental Lleida. Universitat de Lleida. 14 de noviembre de 2019.

Curso de 20h. “Curs d’intervenció des del model sistèmic i la teoria del vincle  (attachment) En  infants i adolescents en risc-II: Aplicacions pràctiques en un CRAE”. CRAE Vilanova de Bellpuig. Mayo-Junio 2019.

Taller: “La Teoria del Vincle aplicada a la relació entre el professional i l’usuari”. II Jornada dels Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida. Organitzat pel Consell Comarcal de la Noguera. Les Avellanes 11 de abril de 2019.

Curso de 40h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en infants i famílies en un CDIAP”. CDIAP Garraf. Vilanova i la Geltrú. Enero-Junio 2019

Conferencia de 2h. “Atenció a les persones i situacions d’agressió: Com evitar-ho?”. Consell Comarcal de l’Anoia. Igualada. Enero 2019.

Curso de 20h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en infants en risc social”. CRAE Vilanova. Vilanova de Bellpuig. Noviembre-Diciembre 2018

Curso de 15h. “Intervenció des del Model Sistèmic i el Vincle afectiu en famílies en risc social”. Institut de Serveis Socials. Palma de Mallorca. Junio 2018

Curso  de 8 h. “Teoria del vincle aplicació a un CDIAP”. Federació ALLEM Centre d’Iniciatives Empresarials. Tàrrega. Abril-mayo 2017.

Seminario de 2h. “Introducció al model sistèmic”. Dentro del Máster de Psicologia Sanitària de la Universitat de Lleida. Lleida . Mayo 2017.

Curso de 8h. “El Genograma”. Consell Comarcal de l’Anoia. Igualada. Enero-Febrero 2017.