Després de l’èxit de les sis edicions anteriors, les persones interessades en el Màster poden sol·licitar la reserva de plaça per la propera edició 2023-2025. El programa serà molt similar al de les edicions anteriors. La reserva de plaça no implica cap despesa ni obligatorietat a matricular-se al Màster. La reserva de plaça permetrà conèixer l’inici de matriculacions del Màster abans que es faci públic i poder així realitzar la matrícula (aproximadament a mitjans de març-abril del 2023).

ACREDITACIONS:

Màster amb Reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament de Drets Socials (Generalitat de Catalunya)

 

 

 

Acreditació del COPC (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya)

 

 

Màster acreditat per la International Attachment Network España (IAN-E)

 

Conveni amb l’Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau   Els alumnes del Màster poden obtenir la titulació de Formació Bàsica Sistèmica avalada per la FEATF afegint un mòdul pràctic al Màster. Professorat de l’escola de Sant Pau imparteix classes al Màster.

 

 

Descarrega’t el programa de l’edició anterior

Adreçat a professionals dels àmbits social, educatiu i sanitari.

Durada: 600h.
Dates: Del Setembre de 2023 al juny del 2025
Horari: 15’30h a 20’30h un divendres al mes, 3h de supervisió mensual en grup reduït i 2 seminaris.
Lloc: NECTUNT Centre de Psicologia C/La Palma, 6 2n Oficina 2 Lleida
Preu: 3150€    (650€ de matrícula i 20 mensualitats de 125€)
Per formalitzar la reserva al Màster Setena Edició has d’omplir el següent formulari. Un cop enviat, en un màxim de dos dies laborables, rebràs resposta al teu mail amb la confirmació de la inscripció a la llista de reserva.Vull rebre informació de NECTUNT

He llegit i accepto la Política de privacitat
captcha

(*)Dades obligatòries