NECTUNT Centre de Psicologia restarà tancat de cara al públic fins que finalitzi l’estat d’alarma. Es mantenen els serveis de psicoteràpia via on-line (Skype, mail) o telefònica. Aquests serveis seran oferts només durant el període de confinament, reprenent les trobades presencials de seguida que sigui possible.

NECTUNT manté la seva oferta formativa oferint la possibilitat de seguir-la amb classes online i un acompanyament tutorial. Hem adaptat les classes per tal de mantenir la mateixa qualitat formativa amb una molt bona acollida per part dels nostres alumnes.

NECTUNT manté les supervisions i assessoraments a equips i entitats en format online. Estem en un moment de crisis greu que obliga a repensar la nostra metodologia de treball i justament en l’espai de supervisió es pot acompanyar als professionals i equips. També cal cuidar els que cuiden acompanyant en la gestió emocional. Tot i ser un format nou, els equips i professionals ho han valorat molt positivament.

L’equip psicoterapèutic de NECTUNT es troba actiu i ofereix assessorament per tal de facilitar estratègies de cara al confinament. Som molt conscients de les dificultats personals i relacionals que el confinament i la incertesa poden suposar, i és per això que estem a la vostra disposició per qualsevol consulta.