SEMINARI

Abús sexual: Detecció i exploració en infants i adolescents. Enfoc terapèutic i atenció a l’infant víctima (6h) Online  

PLACES EXHAURIDES 1a EDICIÓ.

2a EDICIÓ: 11 DE JUNY MATEIX HORARI

MATRÍCULA OBERTA. INSCRIU-TE!

 

 

ACREDITACIONS:

Curs amb el reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (Generalitat de Catalunya)

 

 

Reconeixement d’Interès Sanitari (RIS) Generalitat de Catalunya
Seminari acreditat per la international Attachment Network España (IAN-E)

Els professionals que atenen o assisteixen menors, necessiten tenir coneixements de com detectar signes de patiment en el menor que puguin suggerir si ha viscut o està vivint una experiència abusiva.

Conèixer de quins mitjans de diagnòstic pediàtric i psicològic disposem per poder confirmar o no l’experiència d’abús, quina repercussió te en l’infant i en les famílies aquesta experiència i, finalment, quin suport han de rebre els menors víctimes d’abús tan des d’una intervenció psicoterapèutica especialitzada, com l’atenció dels adults que els cuiden en els diferents espais de vida que freqüenten (escola, espais de lleure, centre obert, serveis socials, EAIA…).

Aquest seminari els aportarà coneixements a aquest nivell.

Seminari impartit per la Dra. Margarita Ibáñez Fanes. Psicòloga clínica, Dra. en psicopatologia. Durant 20 anys Psicòloga clínica del Equip de la Unitat Funcional d’Abús al Menor (UFAM) del Hospital Universitari de Sant Joan de Déu de Barcelona

 

Descarrega’t el programa

 

Adreçat a professionals i estudiants dels àmbits social, educatiu i sanitari, sobretot aquells que treballen amb menors.

Durada: 6h.

Data:

1a Edició: 28 de maig de 2021 Places exhaurides

2a Edició: 11 de juny de 2021 Matrícula oberta

Horari: de 10h a 13h i de 14h a 17h

Preu:

Professionals 40€

Estudiants 30€

Alumnes i exalumnes de NECTUNT 30€