Curs d’Avaluació dels narratius de  vincle en la infància, adolescència i edat adulta (ASCT, FFI, EDICODE) 30h.  AJORNAT AL JULIOL

PLACES EXHAURIDES

 

ACREDITACIONS:

 

Curs amb el reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (Generalitat de Catalunya)

 

 

 

Curs acreditat por la international Attachment Network España (IAN-E)

 

En tràmit: Reconeixement d’Interès Sanitari (RIS) Generalitat de Catalunya

 

L’avaluació de les representacions de vincle (attachment) en nens, adolescents i adults és interessant tant per l’avaluació clínica com per a la investigació. En la clínica infantil i juvenil és important conèixer tant les representacions de vincle dels menors com la dels pares o cuidadors principals. En la clínica de l’adult és important conèixer les representacions de vincle en trastorns psicopatològics amb baixa mentalització.

En aquest curs es treballaran les diferents proves de narratius de vincle tant per preescolars, escolars, adolescents i adults.

Descarrega’t el programa

 

Adreçat a professionals i estudiants dels àmbits de la salut, social i educatiu.

Durada: 30h.

Data: 16 d’abril, 7 i 21 de maig de 2020

Horari: de 9:30h a 13:40h i de 15h a 17:30h

Lloc: NECTUNT Centre de Psicologia C/La Palma, 6 2n Oficina 2 Lleida
Preu: 275€ ( alumnes i ex-alumnes de NECTUNT  250€ )

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per formalitzar inscripció al Curs d’Avaluació dels Narratius de Vincle, has d’omplir el següent formulari. Un cop enviat, en un màxim de dos dies laborables, rebràs resposta al teu mail amb les instruccions per formalitzar la matrícula. La inscripció reserva la plaça al Curs dos dies, durant aquest temps s’ha de formalitzar la matrícula (Documentació i pagament).

 
Vull rebre informació de NECTUNT
He llegit i accepto la Política de privacitat
captcha

(*)Dades obligatòries